ism och ist

Alla klarar inte av verkligheten.

Om varför jag tar en break från tävlingsdisco

Kategori: Moi

Jag har tänkt mycket den här sommaren. Jag har fått ett bredare perspektiv och ett nytt sett att tänka på. Både på gott och ont.
 
Jag har fått en mer verklig uppfattning av allt. Alla psykiska förändringar som har hänt under sommaren har även fått mig att på sätt och vis fått mig att må sämre... Jag är inte lika motiverad att till exempel dansa längre. Nu tar det mycket energi att bara gå donken.(!)
 
Förut tränade jag kanske 10 h/vecka, nu blir det 5 h/vecka. Jag kommer inte orka med 10 timmars dans just nu. Om jag känner mig själv så tror kag att jag kommer bli extreeeent stressad av 10 h dans, och på grund av det sluta helt nästa år.  Därför tyckte jag att det var bättre att klippa ner på dansen och sen börja igen nästa termin fullt ut. (förhoppningsvis ) 
 
Så det är väl en anledning till varför jag inte tävlar i disco den här terminen, dock fortsätter jag att tävla i hip hop.
En annan anledning är att fet är dyrt att tävla...  
 
Så det var mitt svar till varför jag tar en paus från tävlingsdisco, det blev mycket frågetecken när jag sa att jag skulle sluta, så jag skrev det här svaret för dom som bryr sig.