ism och ist

Alla klarar inte av verkligheten.

Svar till folket #1

Kategori: Moi

Jag får jävligt många frågor hela tiden, så jag tänkte ta och svara på några av dom. Vissa är från ask och vissa är från min vardag.
 
1. Har du kik?
Ja.  Jag svarar alltid ja på den frågan, men jag får aldrig något meddelande på kik ändå, så fuck you. :(
 
 
2. Är du singel?
Ja. Jag vill gärna ha ett förhållande för att jag är trött på att inte älska något, men samtidigt vill jag inte bli sårad eller vara stressad över att prestera.
 
3.Vad har du för bh-storlek?
Haha. Tydilgen är alla jävligt nyfikna på vilket bh-storlek jag har, fattar inte varför. Liksom ska ni köpa en bh till mig eller? Men om ni absolut vill veta så har jag 75D-75E, det beror på vilken klädaffär man är på.
 
4. Är du introvert eller extrovert?
Jag är nog mest extrovert, men vissa dagar är jag fan 100% introvert.
 
 
5. Vem är Crille? Hur dog han?
Crille var en av mina bästa vänner.  Han bodde i Stockholm så det var lite svårt att ses. Vi träffades på ett läger där vi lärde känna varandra och sen höll vi kontakten tills den dag han begick självmord. Hans död slog hårt på mig då han skickade ett farväl-sms två timmar innan han dog. Jag kände extrem skuld flera månader efteråt för att jag i princip visste att han förr eller senare skulle ta sitt liv. Det är fortfarande svårt att prata om. Det som hände var att han hoppade framför ett tåg. Hans stödfamilj hittade hans mobil och gav den till hans mamma. Hans mamma ringde upp mig och frågade om jag ville komma på hans begravning. Jag kunde inte komma eftersom han bodde i Stockholm, men jag spelade in när jag sjöng People help the people av Birdy, som sen spelades upp på hans begravning. För att respektera hans familj tänker jag inte berätta om varför han valde att ta sitt liv. 
 
 
6. Är du bisexuell? Du skrev ju på bloggen att du tyckte en tjej var snygg.
Jag är inte sexuellt attraherad av tjejer. Jag är hetrosexuell, men det betyder inte att tjejer bli ful. Många tjejer är väldigt snygga, men dom är inte snygga på samma sätt som jag tycker att killar är snygga. När jag ser en snygg tjej så hon inte jag-vill-knulla-dig-snygg, då är hon jag-vill-se-ut-som-dig-snygg. 
 
7. Varför är du rasist!?
Jag är inte rasist. Jag värderar inte människovärde efter hudfärg eller etnicitet. Man är inte rasist för att man kritiserar dåligt beteende av invandrare eller om man vill sänka invandringen i Sverige. 
 
8. Har du CUTTAT dig på armen eller?! (Jag har ett ärr på underarmen)
Det är fan sjukt att bara för att man har ett ärr på armen så antar alla att man har skurit sig själv! Nej, det har jag inte. Jag råkade cykla in i en buske i en nedförsbacke när jag var lite flummig och fick en fittgren rakt in i armen. Tur det för annars hade jag fått den i halsen. Fucking gren.
 
9. Du är fan boss över droghandeln i Östersund!
Du, om det ändå vore sant... Bara för att jag vet mycket om diverse droger betyder inte det att jag säljer. Jag vet mycket om driger för jag är helt enkelt nyfiken och jag har tagit reda på det jag har velat veta, på ett eller annat sätt. Att föra den politiska frågan om cannabis gör mig inte till en pundare, och att se dom medicinska fördelarna i MDMA gör mig inte till ett problembarn, att kunna se symtom på överdos av kokain gör mig inte till ett crackhead, att veta vart man kan hitta roliga svampar gör mig inte till en flummig hippie. Att ha kunskap om droger är inget dåligt. Det är bara positivt då jag kan sprida den "kunskapen" till andra som är hjärntvättade av all propaganda alla fördomar om droger.
 
10. Varför är du så pessimistisk? Man blir ju deprimerad av att läsa din blogg!
Jag har bara en tendens att ogilla det som är idiotiskt. Enligt mig är det bättre att ha åsikter och reagera negativt när något är dåligt, så man kan bli positivt överaskad ibland, än att gå runt och vara glad hela tiden. 
 
11. Hatar du män?
Nej, verkligen inte.
 
12.Hur gör man en tjej glad? (får den heeeeeela tiden på ask)
Det finns inget jävla recept på hur man gör en tjej glad. Det beror på vem tjejen är, det går inte att säga eftersom att alla tjejer är olika. 
 
13. Vad är det mest olagliga du har gjort?
Åkt till ett utomlands med "falskt" pass. Hahahahaha. 
 
14. Vilket är det bästa sättet att spöa upp en kille och hur skulle du göra?
Inget sätt är bra. Oprovocerat våld är för ociviliserade idioter som inte fattar folkvett. Det är inget jag skulle göra.
 
15. Kan du vara vän med någon som är kriminell?
Det beror på vad som menas med kriminell. Enligt lagen är man kriminell om man röker en spliff, det är inte att vara kriminell enligt mig. Om vi pratar rånare och liknande, så nej. Förmodligen inte. J
 
16. Har du några piercingar/vilka planerar du att ta?
Jag har tre piercingar i rad på vänstra örat och en 5mm töjning på höger öra.(ÅMAJGAD 55MM VAD STOR TÖJNING)  Men jag planerar på att pierca naveln,tungan, fler i öronen och nipples. Jag vill även ha snake bite innan jag dör, men inte än på länge.
 
17. Vad väger du?
Jag tror att jag väger typ 50 kg just nu. Men det är bara för att jag har legat hemma i typ en månad utan att röra mig, jag går nog upp i vikt när jag börjar träna igen. Och nej, jag är inte underviktig. Jag är kort, så 50 kg är lagom.
 
18. Alltså, du är så snygg, varför är du singel?
Aa, för det handlar ju bara om utseende, eller hur? Jag är singel för att jag inte har träffat någon som jag vill vara tillsamman med. Jag är lat och orkar inte leta efter killar. Jag vill att killar ska ta kontakt med mig, men det händer aldrig. Och när dom väl gör det så är det respektlösa blattar eller white trash-snubbar med epa och jobbarbyxor.
 
19. Tror du på Gud?
Nej, jag är ateist. Enligt mig är kristendom för det mesta bara skit.
 
20. Kan inte du göra fler videos som du gjorde förut?
Nej, jag har inte tålamodet längre. Jag orkar inte prata efter ett manus och redigera en film i flera timmar. Det är så onödigt när jag kan få fram mitt budskap lika bra genom en text.
 
 
 
Jag orkade inte ta med flera frågor. Det kanske blir fler såna här inlägg i framtiden. Men nu orkar jag fan inte.