ism och ist

Alla klarar inte av verkligheten.

Vi är döda

Kategori: Deep shit

Ännu ett inlägg i den lilla "serien" som jag började med för några veckor sen. Jag tog en liten paus med med bloggen, jag kan skriva mer om det sen.
 
 
Som sagt så är det här bara en TEORI. Jag tror inte på det här. Jag bara tänker på hur det skulle kunna vara. Kom ihåg att skriva frågor i kommentarerna om något är oklart, jag formulerar mig inte alltid så bra... 
 
 
 
BLÄDDRA LÄNGST NER INNAN DU LÄSER!
 
 
"Livet är döden".
 
Det som vi anser vara liv kan i själva verket vara döden, och det vi anser vara döden är födsel. Antingen som en människa eller som något helt annat, kanske även på en helst annan planet. 
 
Det som vi ser som "innan födseln" är vårat liv, och nu är vi döda. Kanske har vi ett "öde" som utgår från hur vi var i vårat "liv". (innan födseln)   
Alla våra beslut i livet är redan bestämda pågrund av hur vi levde innan föseln.
Och det liv som vi anser vara liv, men som egentligen är döden, är bara ett stadie av vårat medvetande där vi har chansen att lära oss till vårat nästa liv. (efter döden)
Alltså, om vi har ett bra liv nu, betedde vi oss bra innan födeln. Och vice versa.
 
Då kan man ju tänka "varför dör vissa tidigt och vissa gamla? Borde inte alla vara döda(få leva) lika länge?"
 
En förklaring till det skulle vara att vi i Stadie 1 levde ett kort liv. I studie 1 avgörs alla beslut.
Stadie 1 började i samma tidpunkt för ALLA. Sen lever alla olika länge i varje stadie, men startskottet var samtidigt för alla. När man har passerat stadie 3 går man vidare till stadie 4. Stadie 4 är i samma universum som Stadie 2. Alla jämna stadier är "döden". Alltså är jorden "döden". Och här på jorden finns det "själar" från alla olika stadier, och man kan på visst sätt se från vilket stadie människor kommer ifrån.
En kriminell person är förmodligen i något av de tidiga stadierna. Och en väldigt uppriktig och ordentlig peron kan vara från stadie 347 och kommer till 348 när hen dör. 
 
Det som vi ska "lära oss" är helt oklart. Vi kan inte veta, om vi visste hade vi ju inte varit här, i stadie X.
JAG vet inte vilket stadie jag är i. Om jag dör när jag är 14 år i stadie 2 så betyder inte det att jag var lika utvecklad i Stadie 1. I det universum som stadie 1 var kanske utvecklingen var helt anorlunda. Man kanske var en liten bebis när man var 14, eller så var man väldigt gammal. Tid kan också skilja mellan de olika stadierna. En dag kanske är som en minut i ett annat stadie. 
 
 
Hallucinogena droger som finns i stadie 2 är som en biljett till andra stadier. Det kan få oss att uptäcka gångna och framtida stadier. Hallucinogena droger är även det ända som kan ändra vårat öde i de kommande stadierna. När vi blir medvetna om olika verkligheter kan vi även ändra på dessa verkligheter. 
Jag säger inte att det är vad vi ska lära oss. Alla människor har tillgång till drogerna, så det underlättar bara om man vill ändra sitt öde. Därför är det konstigt att det som hjälper oss att förstå vårat medvetande är förbjudet. Kanske är det det som vi ska lära oss om...